Необходими съставки :
Начин на приготвяне :
Стъпка 1. В средно голям съд комбинирайте консерва от ананас, бяла захар, кафява захар, кетчуп, соев сов, горчица и чесън на прах. Към тях прибавете 1 ч.ч. вода и оставете на котлон да заври. Оставете да къкри без капак , докато сместа се сгъсти, 15-20 минути, като разбърквате от време на време.
Стъпка 2. Загрейте фритюрника на 160 градуса. Подправете месото със сол и черен пипер. Наредете филето на един ред в кошницата на уреда и печете 7-8 минути , до получаване на златист загар на месото. По средата на готвенето обърнете и намажете с част от соса. Намалете температурата на 150 градуса и печете за още 10-12 минути. Оставете месото 5 минути във фритюрника , преди да сервирате. Поръсете го със сос и зелен лук.
Приятен апетит !