Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти:

  • 4 филета сьомга
  • сол (виж забележка 2)
  • черен пипер (виж бележка 3)
  • 2 чаени лъжички соев сос
  • 1 супена лъжица мед
  • 1 чаена лъжичка сусам

Приготвяне:

Загрейте предварително фритюрника до 190 градуса.Междувременно: Подправете всяко филе от сьомга със сол и черен пипер. Нанесете соевия сос върху рибата. Поставете филетата в кошницата на въздушния фритюрник (с кожата надолу) и ги гответе при 190 градуса в продължение на 8 минути или до готовност . Около минута или две преди да изтече времето, глазирайте всяко филе с мед и поръсете със сусам. Върнете ги отново и завършете готвенето. Сервирайте със страна по ваш избор.

Забележка:

1.Може да използвате 2 големи филета сьомга.Разрязвате всяко от тях наполовина, за да получите 4 порции. Ако сервирате с гарнитура като картофи или салата, едно рибено филе на човек трябва да е достатъчно.

2. Сол - използвайте колкото искате.Ако използвате нормален соев сос, може да се нуждаете от по-малко сол. Ако използвате с ниско съдържание на натрий, добавете още сол.

3.Черен пипер - подправете филетата по ваш вкус.Можете да използвате прясно начукан или смлян пипер.

Моля, обърнете внимание, че времето за готвене може да варира. Това ще зависи от дебелината на филетата, които използвате, както и от марката фритюрник. Винаги проверявайте рибата за готовност след изтичане на времето. Ако не е готова, включете го за по-дълго. Препоръчва се готвенето на риба в сърцевината и до 63 градуса, но много хора харесват готвенето до средно – 52 градуса.

Разгледайте промоционалните ни оферти , с отстъпки до -50% !! :

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon