Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Необходими продукти : 

  • 1.5 кг телешки ребра
  • 1 ч.ч. сос Барбекю
  • 1 с.л. чесън на прах
  • 1 с.л. лук на прах 
  • 1 с.л. сол 
  • 1 с.л. черен пипер или на вкус

Начин на приготвяне : 

Стъпка 1. Подгответе си ребрата за готвене . Поставете ги с костта нагоре върху плота, на който ще готвите. Използвайте домакинска хартия , за да захванете мембраната и бавно я отлепете от костите. 

Стъпка 2. Ако не можете да сложите цялото парче ребра в кошницата на фритюрника , нарежете на по-малки парчета. 

Стъпка 3. В малка купа смесете заедно солта, черния пипер , лука и чесъна на прах . Намажете обилно и втрийте подправката добре в ребрата от всички страни.

Стъпка 4. Загрейте предварително фритюрника на 175 градуса . Поставете ребрата с костта надолу в кошницата и гответе около 20 минути .

Стъпка 5. Намажете обилно ребрата със сос Барбекю . Не забравяйте да намажете от всички страни . Увеличете температура за готвене до 200 градуса и продължете да печете още 5 минути. 

Стъпка 6. Извадете ребрата и ги покрийте с алуминиево фолио. Оставете ги така около 10-20 минути. 

Стъпка 7. Сервирайте с гарнитура по избор. 

Приятен апетит ! 

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon