Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти:

  • Телешки стек нарязан подходящо за шишчета,около 500гр
  • 1/4 чаша зехтин
  • 1/4 чаша соев сос
  • 1 супена лъжица смлян чесън
  • 1 чаена лъжичка кафява захар
  • 1/2 чаена лъжичка смлян кимион
  • 1/4 чаена лъжичка черен пипер
  • 250гр дребни гъби с отстранени стъбла
  • 1 глава червен лук, нарязан на парчета за шишче
  • 1 зелена чушка, нарязана на парчета за шишче
  • сол и черен пипер на вкус.

Приготвяне:

Комбинирайте парчетата месо, зехтин, соев сос, чесън, кимион, сол и черен пипер. Оставете да се маринова за 30 минути. Поставете маринованото месо, гъбите, чушката и червен лук върху шишчета. Загрейте предварително до 200 градуса. След като загрее, поставете шишчетата във фритюрника и напръскайте с готварски спрей. Гответе 10-12 минути, като обърнете наполовина.

Бележки :

Телешки шишчета във въздушен фритюрник се приготвят, когато вътрешната температура на месото достигне следните температури с термометър за месо:

52 градуса - сурови

57 градуса - средно сурови

63 градуса - средно изпечени

66 градуса - нормално изпечени

Разгледайте промоционалните ни оферти , с отстъпки до -50% !! :

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon