Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

 

Необходими продукти : 

  • 500 гр. картофи ( обелени и нарязани )
  • 250 гр. ряпа
  • 2 1/2 с.л. зехтин
  • 1/2 ч.ч. галета
  • 1/4 натъргано сирене чедър
  • 2 с.л. смлени лешници
  • 1 с.л. ситно нарязан магданоз
  • 500 гр. тиква (обелена)
  • 1 яйце 
  • лимон за сервиране 

Начин на приготвяне : 

Стъпка 1. Поставете картофите и ряпата в тенджера и покрийте с вода. Подправете със сол. Оставете на котлона да заври. Когато са полу-сварени , покрийте за 15 минути с капак , за да омекнат. Отцедете добре, подправете с 2 с.л. зехтин и пасирайте до гладкост. Овкусете със сол и черен пипер. 

Стъпка 2.  Загрейте фритюрника на 180 градуса. 

Стъпка 3. Смесете галета, чедър, лешници, магданоз и останалото масло в плитка чиния. Подправете със сол и черен пипер. Нарежете тиквата на дебели филийки . Леко разбийте яйцето в плитка чиния. 

Стъпка 4. Потопете тиквата в яйце. Оваляйте от всички страни в получената смес от галета. Поставете в кошницата и гответе на 12 минути , до златисто и омекване на тиквата. 

Стъпка 5. Сервирайте тиквените шницели с пюре и резенчета лимон. Поръсете допълнително с нарязан магданоз. 

Приятен апетит!

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon