Продукти:
Приготвяне:
Нарежете ябълката на фини слайсове и ги поставете в купа с канела и олио. Оваляйте ги в сместа равномерно. Напръскайте добре кошницата на Еър Фрайер с готварския спрей. Поставете ябълковите слайсове на един ред в кошницата и гответе на 190°C за 12 минути. Обръщайте ги на всеки 4 минути и ги разпределете така, че да са в хоризонтална позиция, тъй като те ще се движат, докато тече процеса на готвене. Слайсовете няма да са съвсем хрупкави в началото, след като ги извадите, но ще станат такива, когато се охладят. Повторете с останалите ябъл- кови слайсове. Докато се готвят, разбъркайте йогурта, заедно с бадемовото масло и меда в малка купа, до получаване на гладка смес. За да сервирате, поставете 6 до 8 ябълкови слайса във всяка чиния с малко количество дип. ПОРЦИИ: 4 (размер на порцията: от 6 до 8 ябълкови чипса и около една супена лъжица дип)
Време за приготвяне: 25 минути