Необходими продукти :
Начин на приготвяне :
Стъпка 1. В средно голям тиган поставете ябълките, маслото, кафявата захар и канелата. Разбъркайте , докато ябълките не омекнат.
Стъпка 2. Смесете царевичното нишесте със студена вода и го изсипете при ябълките. Бъркайте , докато сосът не се сгъсти . Свалете ги от котлона и ги оставете настрана да се охладят.
Стъпка 3. През това време си подгответе бутер тестото. Единият пакет го нарежете на малки правоъгълници. Намокрете краищата с вода и поставете в центъра на всеки правоъгълник малко количество ябълки. Другият пакет бутер тесто нарежете на малко по-големи правоъгълници и покрийте с тях пълнежа. Запечатайте краищата с помощта на вилица . Направете 4 малки разреза в горната част .
Стъпка 4. Напръскайте кошницата със спрей за готвене или поставете хартия за печене . Намажете всеки пай с малко количество мазнина и ги прехвърлете в кошницата на уреда.
Стъпка 5. Задайте температура на готвене 190 градуса и печете до златисто кафяво за около 8 минути .
Стъпка 6. Смесете пудра захар с мляко и залейте пайовете , когато са готови . Оставете глазурата да стегне и сервирайте.
Приятен апетит !