Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Необходими продукти : 

  • 4 с.л. масло
  • 6 с.л. кафява захар
  • 1 с.л. канела
  • 2 средно големи ябълки , нарязани на кубчета
  • 1 ч.л. царевично нишесте
  • 2 с.л. студена вода
  • 2 пакета бутер тесто
  • спрей за готвене
  • ½ с.л. мазнина
  • ¼ ч.ч. пудра захар
  • 1 ч.л. мляко

Начин на приготвяне : 

Стъпка 1. В средно голям тиган поставете ябълките, маслото, кафявата захар и канелата. Разбъркайте , докато ябълките не омекнат. 

Стъпка 2. Смесете царевичното нишесте със студена вода и го изсипете при ябълките. Бъркайте , докато сосът не се сгъсти . Свалете ги от котлона и ги оставете настрана да се охладят.

Стъпка 3. През това време си подгответе бутер тестото. Единият пакет го нарежете на малки правоъгълници. Намокрете краищата с вода и поставете в центъра на всеки правоъгълник малко количество ябълки. Другият пакет бутер тесто нарежете на малко по-големи правоъгълници  и покрийте с тях пълнежа. Запечатайте краищата с помощта на вилица . Направете 4 малки разреза в горната част .

Стъпка 4. Напръскайте кошницата със спрей за готвене или поставете хартия за печене . Намажете всеки пай с малко количество мазнина и ги прехвърлете в кошницата на уреда.

Стъпка 5. Задайте температура на готвене 190 градуса и печете до златисто кафяво за около 8 минути . 

Стъпка 6. Смесете пудра захар с мляко и залейте пайовете , когато са готови . Оставете глазурата да стегне и сервирайте.

Приятен апетит ! 

Продути свързани с тази рецепта

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon