Купи на изплащане!
Условия и кандидатстване на телефон 0878515048
Затвори

Електроуреди внос от Германия
Обслужване на клиенти 0878 51 50 48

Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Продукти :

  • 3 супени лъжици кисело мляко
  • 2 супени лъжици манго смляно
  • 1 супена лъжица майонеза
  • 1/8 чаена лъжичка сол
  • 1/8 чаена лъжичка пипер
  • 1/8 чаена лъжичка къри на прах
  • 1/8 чаена лъжичка лют червен пипер (по избор)
  • 400 гр.свинска наденица
  • 6 яйца, сварени на твърдо,обелени
  • 1/3 чаша брашно
  • 2 яйца, леко разбити
  • 1 чаша сухи хлебни трохи или галета
  • спрей за готвене

Приготвяне:

Комбинирайте кисело мляко, манго, майонеза, сол, черен пипер, къри на прах и пипер в малка купа. Охладете в хладилника до готовност за употреба.Разделете каймата от свинската наденица на 6 равномерни порции. Изравнете всяка порция в тънка баничка. Поставете едно яйце в средата и увийте каймата около яйцата, като запечатате всички страни. Оставете яйцата настрана в чиния. Загрейте фритюрника до 200 градуса. Поставете брашното в малка купа и разбитите яйца в друга малка купа. Поставете трохите хляб в чиния. Потопете всяко увито с кайма яйце в брашно, след това потопете в разбито яйце, оставяйки излишното да изтече. Оваляйте в трохи от хляб и поставете върху чиния. Напръскайте кошницата на фритюрника със спрей за готвене и поставете яйца в кошницата. Не претрупвайте; гответе на партиди, ако е необходимо. Гответе 12 минути, като обръщате яйцата наполовина от времето за готвене. Повторете с останалите яйца. Сервирайте със сос за потапяне.

 

User icon Compare icon 0 0 Favorite icon 0 Phone icon