Продукти :
Приготвяне:
Комбинирайте кисело мляко, манго, майонеза, сол, черен пипер, къри на прах и пипер в малка купа. Охладете в хладилника до готовност за употреба.Разделете каймата от свинската наденица на 6 равномерни порции. Изравнете всяка порция в тънка баничка. Поставете едно яйце в средата и увийте каймата около яйцата, като запечатате всички страни. Оставете яйцата настрана в чиния. Загрейте фритюрника до 200 градуса. Поставете брашното в малка купа и разбитите яйца в друга малка купа. Поставете трохите хляб в чиния. Потопете всяко увито с кайма яйце в брашно, след това потопете в разбито яйце, оставяйки излишното да изтече. Оваляйте в трохи от хляб и поставете върху чиния. Напръскайте кошницата на фритюрника със спрей за готвене и поставете яйца в кошницата. Не претрупвайте; гответе на партиди, ако е необходимо. Гответе 12 минути, като обръщате яйцата наполовина от времето за готвене. Повторете с останалите яйца. Сервирайте със сос за потапяне.